SZEPLAST ABLAK KFT

A „Szeplast ablak kft fejlesztése 2013” című pályzat lezárult

 

 

A Szeplast Ablak Kft „Szeplast ablak kft fejlesztése 2013” című projektje 45 millió Ft uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés tárgyú kiíráson Dél-alföldi Operatív Program keretében. A 90 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Szeplast Ablak Kft fő célja volt, hogy a meglévő épületeit átalakítsa, korszerűsítse.

 

A Szeplast Ablak Kft a projekt keretén belül 2400 m2 alapterületű meglévő épület korszerűsítését, megújuló energiát hasznosító rendszer kiépítését, valamint infrastrukturális fejlesztést valósított meg Szegedi telephelyén, eszközbeszerzéssel kiegészítve. A fejlesztés eredményeként az ipari csarnok mind szerkezetében, mind energetikai jellemzőiben megfelelő lehetőséget nyújt a fém nyílászáró szerkezetek gyártási tevékenységéhez és az ehhez kapcsolódó irodai és oktatási feltételek biztosításához.

A Külterület 4. szám alatti telepen található ipari csarnok fejújítása korszerű technológiai megoldások alkalmazásával és egyben alkalmassá tétele a fém nyílászáró szerkezet gyártási tevékenység folytatására és egy oktatóbázis kialakítására megvalósult.  A projekt további célja is teljesült, a csarnok energetikai jellemzői a felújítás által megfelelnek a korszerű követelményeknek és ezáltal a környezeti terhelés csökkent.

További információk olvashatóak a cégről és a projektről a http://ajtoablak.szeplast.hu/ weboldalon.

Partnereink

 

Pályázatírás és projektmenedzsment

Karrier/kapcsolat

Cégnév: Dél Projekt Kft.

Email: sandor.edit.1@gmail.com

Tel.: +36 30 451 8046