FAKTUM BÚTOR KFT

A Faktum Bútor Kft „Faktum 2013” című projektje 40,301 millió Ft uniós támogatást nyert a Telephelyfejlesztés tárgyú kiíráson Dél-alföldi Operatív Program keretében. A 67,169 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Faktum Bútor Kft meglévő épületet átalakított, korszerűsített, eszközt vásárolt.

 

A Faktum Bútor Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1999. óta működik. A társaság ügyvezető igazgatója Vas Árpád, aki jelentős szakmai múlttal rendelkezik. A cég fő tevékenysége a bútorgyártás, ezen belül is elsősorban a gyermek- és ifjúsági bútorok készítése. A vállalat által készített termékek között olyan variálható és bővíthető bútorcsaládok találhatók, amelyek amellett, hogy egyedi jellegű bútorok, folyamatosan igazodnak az életkor változásából fakadó módosuló szükségletekhez.

A cég versenyképességének megtartása érdekében folyamatos technológiai fejlesztéseket valósít meg, jelen pályázat keretei között néhány új eszköz beszerzésére került sor. Továbbá egyes munkafolyamatok számára helyszűkössége miatt bővítésre, átalakításra szorult a műhely, melye a projekt keretei között sikeresen megvalósítottunk. Az műhely átalakítása részben a gépcsere miatt volt indokolt. A gyors és hatékony termelési folyamatok kialakításában nagy szerepe van a hatékony anyagmozgatásnak, ami a jó minőségű talajon könnyebben megoldható. Ezért a simafelületet biztosító és tartós műgyanta felület került kialakításra az üzem teljes területén.

 

A beruházás 5 új munkahely teremtését tette lehetővé.

Partnereink

 

Pályázatírás és projektmenedzsment

Karrier/kapcsolat

Cégnév: Dél Projekt Kft.

Email: sandor.edit.1@gmail.com

Tel.: +36 30 451 8046