DÉLÉP IPARI PARK

A DÉLÉP IPARI PARK BELSŐ ÚT, ÉS CSAPADÉKVÍZ HÁLÓZATAINAK FEJLESZTÉSE C. BERUHÁZÁS LEZÁRULT

A DÉLÉP IpariPark Kft. „Délép Ipari Park belső út- és csapadékvíz hálózatainak fejlesztése” című projektje 49,6 millió Ft uniós támogatást nyert Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok és iparterületek támogatása tárgyú kiíráson Dél-alföldi Operatív Program keretében. A mintegy 100 millió Ft-os összköltségvetésű beruházásból a Délép Ipari Park Ingatlankezelő és Szolgáltató Kft. fő célja volt, hogy a meglévő belső út- és csapadékvíz elvezető rendszer fejlessze.

 

Az Ipari Park címmel rendelkező DÉLÉP Ipari Park meghatározó részre a Szegedi Ipari Logisztikai Központtal és a tervezett Kiskundorozsmai Ipari Parkkal együtt alkotott, a régióban egyedülálló Ipari-Logisztikai Koncentrációnak. A 16890 hrsz-ú ingatlan 1960-1972 között alakult kis, mint a DÉLÉP Központi ipartelepe.

A területen a belső úthálózat és csapadékvíz elvezető rendszer került fejlesztésre jelen projekt keretei között.

A volt DÉLÉP Házgyár ingatlan bázisán létrejött 41,7 ha területű ipari park címet viselő Ipari Park alap-infrastrukturális (úthálózat) ellátottsága mára elavultsága indokolta a projekt megvalósítását, így ma már a több mint 50 betelepült ipari üzem számára a DÉLÉP Ipari Park Kft képes megfelelő üzleti-gazdasági infrastruktúrás és hozzá kacsolódóan magas minőségű szolgáltatást nyújtani, ezáltal szükségessé vált a meglévő infrastruktúra fejlesztése.

A fejlesztés eredményeképpen a Délép Ipari Park Kft. által nyújtott szolgáltatások minősége javult. A javuló infrastrukturális környezet következtében egy vonzóbb gazdasági környezet alakult ki.

Partnereink

 

Pályázatírás és projektmenedzsment

Karrier/kapcsolat

Cégnév: Dél Projekt Kft.

Email: sandor.edit.1@gmail.com

Tel.: +36 30 451 8046