Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

Sokrétű és összetett feladatkör, de izgalmas is, mert itt valósul meg a tervezett fejlesztése, mellyel szervezetének sikert hozhat. Pályázatát ebben az életszakaszban is bízza ránk, hogy tapasztalatunkra támaszkodva levezényeljük Önnek.

A projektmenedzsment szolgáltatás keretében Cégünk az alábbi tevékenységeket vállalja:

  • Esetleges előleg lehívása, kifizetési igénylés benyújtása
  • Igény vagy szükség szerint szerződésmódosítási kérelmek benyújtása
  • Projektmegbeszélések lebonyolítása
  • Folyamatos kapcsolattartás a pályázat érintettjeivel (pályázó, könyvelő, szállítók, kivitelezők, egyéb közreműködő szervezetek)
  • Helyszíni ellenőrzéseken való részvétel
  • Teljes fenntartási időszakban, annak zárásáig a szükséges jelentések és elszámolások benyújtása

Ezen tevékenységek mindegyike hozzájárul tervei megvalósításához. A forrás folyósításával megkezdheti a szükséges eszközök, szolgáltatások, kivitelezések vagy emberi erőforrások kifizetését, mellyel a megvalósítási időszak kezdetét veszi. Ha a szerződésben szereplő adatok közül változik valami, vagy átcsoportosítani szeretné költségeit, azt mi szerződésmódosítás keretében lebonyolítjuk. Jelentős tapasztalattal bírunk helyszíni ellenőrzések előkészületével és kezelésével, hogy biztosan minden dokumentum megfelelően rendelkezésre álljon. A köztes és záró elszámolások, jelentések elkészítésében is állunk rendelkezésükre, hogy a fontosabb teendőit tudja végezni.

A fenntartási időszak zárultával a projekt végleg lezárul, de a fejlesztések továbbra is gazdagítják szervezetét. A jövőben is várjuk projektötletével, hogy csatlakozzon visszatérő ügyfeleink köréhez!

Partnereink

 

Pályázatírás és projektmenedzsment

Karrier/kapcsolat

Cégnév: Dél Projekt Kft.

Email: sandor.edit.1@gmail.com

Tel.: (30) 451-8086